Skåne

Skärmavbild 2013-03-04 kl. 4.50.06 PM

Strategiskt nätverkande – från första intryck till affär

Hur gör du intryck och avtryck? Hur undviker du att samla visitkorten på hög? Hur bygger du ett nätverk av ambassadörer för ditt varumärke?
Kursen går igenom moment som nätverkskartläggning, personligt varumärke, rekommendationssamhällets spelregler, mingelhinder, mingelstilar samt hur du kan
öka din omsättning genom att medvetet underhålla dina relationer.

Utbildningen kombinerar teori, övningar och besök på reella nätverksarenor i Malmö. Under kursen kommer vi tillsammans att besöka mingel för att öva på våra nya färdigheter i skarpt läge.

Kursen ställer höga krav på närvaro, delaktighet samt förmågan att ta och ge feedback. Tillsammans utmanar vi komfortzonen och utvecklar varandra och våra företag.

Kursen leds av samhällsentreprenören, nätverksexperten och säljkonsulten Angeli Sjöström Hederberg, ProcessRum AB

Träffar och innehåll

TRÄFF 1

Ons 17/4 07.00-13.00
Vi träffas på Malmö stads mingel för att nätverka i skarpt läge direkt! Efter frukostträffen samlas vi i en workshop för att gemensamt reflektera och få teoritillskott om hur vi går från mingel till affär. Vi får också besök av Nina Jansdotter som ger sina bästa tips kring hur du kan nätverka dig till framgång på sociala medier.

Mellanperioden:
Ni får i hemläxa att besöka nätverk, exempelvis NyföretagarCenter, FB-luncher, BNI eller Rotary. Ni ska också ha ett one-to-one med någon i gruppen.

TRÄFF 2:

Tors 16/5 kl 13.00-19.30
En workshop centralt i Malmö där vi diskuterar våra strategier kring nätverkande. Hur bygger vi vårt personliga varumärke, vilka nyckelpersoner vill vi lära känna, hur tar vi oss in i kundernas nätverk och vad vill vi uppnå? Vi får också besök av entreprenörer som delar med sig av sina bästa tips.

Mellanperioden:
Ni får i hemläxa att kontakta en drömkund/förebild för att genomföra en nätverksintervju. Ni ska även ha ett one-toone möte med någon i gruppen. Ni uppmuntras också att besöka nätverk, exempelvis NyföretagarCenter, FB-luncher, BNI eller Rotary.

TRÄFF 3:

Tors 30/5 kl 08.00-14.00
Här diskuterar hur vi kan bygga ett nätverk av fans och kunder som i sin tur kan sälja åt oss. Vi får också besök av Marie Nordström, Kreativitetslotsen, som pratar netweaving. Marie står bakom en rad nätverk i Sverige och
grand final på kursen blir att vi deltar på hennes lunchevent Meet&Eat i Malmö.

Mer info om detaljer kommer i god tid innan resp träff!

Ladda ner pdf»

Anmäl dig här!!!

Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till annan person.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.